×
Stort vandtab i Bremdal     Undersøgelse for uvedkommende vand     Tilsætning af grønt farvestof i fjernvarmevandet i Humlum     Batteriskifte Hjerm     
Søg
Struer energi
Ring til os på telefon 96 84 22 30
Telefon 96 84 22 30 (døgnvagt)

Forbrugervalg 2021

STIL OP TIL BESTYRELSEN I STRUER ENERGI
og få mulighed for at tegne en grønnere fremtid

Stil op her

 

Brænder du for at være med til at præge det lokale forsyningsområde, bidrage til selskabets strategier inden for grøn omstilling samt yde indflydelse på fremtidens lokale forsyningssektor?

Vi afholder valg til bestyrelsen i Struer Energi A/S, og alle tilknyttede forbrugere har mulighed for at stille op. Der skal i denne forbindelse vælges 2 repræsentanter og 2 suppleanter til bestyrelsen, som vælges for en 4-årig periode. Alle myndige personer har mulighed for at stille op.

Selve valget afholdes fra den 18. oktober til den 1. november 2021.

Som kandidat skal du selv være kunde hos Struer Energi, anbefales af mindst 10 stillere blandt forbrugerne i Struer Energi A/S's område, og du står selv for at opfordre andre forbrugere til at være stillere for dig. Både kandidatopstilling og anbefaling fra stillere foregår via stemonline, som bliver tilgængeligt på vores hjemmeside. Hele opstillingen, valghandlingen samt valgresultatet foregår dermed digitalt.

Vi opfordrer i samme ombæring alle forbrugere til at afgive jeres stemme(r) på den kandidat, I ønsker, skal repræsentere jeres synspunkter i selskabet.

Sådan stiller du op!

Gå ind på www.struerenergi.dk for at oprette en profil og dit kandidatur. Kandidatopstilling kan ske fra den 1. september til den 17. september kl. 12.00. Fra din profilside kan du sende links til mulige stillere, som via NemId/MitID kan give deres tilsagn.
Bemærk, at dit kandidatur skal være os i hænde

senest den 17. september 2021 kl. 12.00

 

Vi tænker på miljøet. Som et led i vores grønne strategi har vi afskaffet alle papirmaterialer til valget. Liste over stillere foregår derfor også online ligesom fysiske stemmesedler denne gang heller ikke er muligt.

 

Stil op her

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Struer Energi, Jyllandsgade 1, telefon 9684 2230.

 

Vigtige datoer:  
1. september - 17. september Kandidatopstilling inkl. min. 10 stillere
29. september Kandidater offentliggøres
18. oktober - 1. november Valghandling
24. november Valgresultat offentliggøres
Struer Energi Dit Lokale Grønne Valg

 

Vigtige datoer

1. september - 17. september:
Kandidatopstilling inkl. min. 10 stillere 

29. september:
Kandidater offentliggøres

18. oktober - 1. november:
Valghandling

24. november:
Valgresultat offentliggøres