×
Søg
Struer energi
Ring til os på telefon 96 84 22 30
Telefon 96 84 22 30 (døgnvagt)

Ny kontorelev ved Struer Energi

Som en del af Struer Energis CSR mål og ambitioner, har vi pr. 2. august 2021 valgt at ansætte Sandra Woetmann Jul Pedersen som kontorelev med speciale i administration.

Sandra er en gæv pige på 27 år, som har prøvet lidt af hvert. Vi er derfor sikre på, at hun kan bidrage med en masse positivt og vil være et aktiv for virksomheden. Samtidig skal hun selvfølgelig lære af os og slutteligt ende ud med en bred vifte af kompetencer.

Sandra vil i løbet af sin elevtid komme rundt i vores forskellige afdelinger inden for administration, kommunikation, økonomi og kundeservice. Vi håber, at hun vil få en fantastisk og lærerig elevtid. Vi vil i hvert fald gøre vores bedste for, at det bliver realiteten.
 

Sandra portræt


"Jeg er rigtig glad for at være blevet en del af teamet hos Struer Energi, hvor samtlige medarbejdere har taget imod mig med åbne arme. Hver dag glæder jeg mig til at møde på arbejde og lære en masse nye spændende ting. Jeg ser frem til de næste 2 år hos Struer Energi, og er spændt på hvad fremtiden bringer!" Sandra Woetmann Jul Pedersen