×
Søg
Struer energi
Ring til os på telefon 96 84 22 30
Telefon 96 84 22 30 (døgnvagt)

El

Struer Energi Handel - Vi leverer strøm til det lokale liv

Som elkunde hos Struer Energi får du én samlet regning for el, varme, vand og spildevand. Det er bare én af fordelene ved at være kunde hos os. Vi kender og agerer i lokalområdet, og vi kan derfor tilbyde hurtig, effektiv og nærværende service.

Struer Energi Handel er et elhandelsselskab under Struer Energi A/S. Vi leverer strøm til ca. 5.483 husstande.

Vi støtter op om det lokale idræts- og foreningsliv, og vi bidrager som navnesponsor til optimering af idrætsfaciliteterne i Struer Energi Park.

Støt lokalt, og køb din el hos os

Logo_obstacle_havn

Struer Energi Handel er et selskab under Struer Energi

Struer Energi er et multiforsyningsselskab, der leverer el, fjernvarme og vand i dele af Struer Kommune samt håndterer spildevand i hele kommunen. Struer Energi er 100 % ejet af Struer Kommune. 

Struer Energi ejer sammen med Vestforsyning et af verdens største bioenergianlæg, Maabjerg BioEnergy, som producerer biogas på baggrund af gylle og restprodukter fra fødevareproduktion. Gassen anvendes til produktion af el og varme på Maabjergværket, hos Vinderup Varmeværk og på Maabjerg BioEnergy's egne gasmotorer. Den producerede varme fordeles i Vestforsynings og Struer Energis fjernvarmenet.

Scanenergi

Scanenergi er balanceansvarlig for Struer Energi, hvilket vil sige, at det er dem, der køber el hjem til forbrugerne i Struer. Struer Energi er medejer af Scanenergi, og der er derfor god fornuft i at bruge dem som el-indkøber.