×
Tilsætning af grønt farvestof i fjernvarmevandet i Humlum     Batteriskifte Hjerm     
Søg
Struer energi
Ring til os på telefon 96 84 22 30
Telefon 96 84 22 30 (døgnvagt)

Nyhedsarkiv

Intro til nyhedsarkiv

Mandag, 2 november, 2020 - 14:56
Som erhvervskunde hos Struer Energi har du fremover mulighed for at vælge mellem to produkter. Vi har sænket prisen på vores nuværende produkt, Struer Energi-Flex-Erhverv, med 4 øre pr. kWh. Det betyder, at du fremover sparer penge – helt uden at røre en finger. Derudover introducerer vi nu vores nye grønne produkt, Struer Energi-Flex-Erhverv Grøn, hvor du som erhvervskunde kan få udstedt et certifikat, du kan bruge i din virksomheds fremtidige markedsføring. Certifikatet viser, at du som virksomhed viser klimahensyn og forsynes med 100 % grøn strøm.
Mandag, 19 oktober, 2020 - 11:19
Hos Struer Energi følger vi myndighedernes anbefalinger om fortsat at arbejde mest muligt hjemmefra, så vi alle kan passe på hinanden. Vi arbejder for tiden i hold, og du vil derfor kunne opleve ventetid på både telefonen og ved besøg hos os. Vores åbningstider er dog uændrede.
Tirsdag, 29 september, 2020 - 09:19
Til fjernvarmekunder - HJÆLP OS! Struer Energi Fjernvarme oplever desværre problemer på vores fjernvarmeværker. Vi oplever, at vores varmevekslere kalker helt til, hvilket kan skyldes brug på blandt andet Termix 20 vandvarmere, hvor brugsvand og fjernvarmevand som en konsekvens af utætheder bliver blandet sammen. Dette kan også forekomme ved andre typer veksler/beholdere.
Torsdag, 18 juni, 2020 - 14:48
Struer Energi har i samarbejde med Nord Advertising udgivet denne udgave af Magasinet Boligforbedring, omhandlende relevante emner om os og vores kommune. Struer Energi har bidraget med de indledende sider, som omhandler vores vand- og spildevandsforsyning, gode råd til at spare på forbruget og skåne miljøet samt vores grønne investeringer med fokus på elbiler og ladestandere i centrum.
Mandag, 8 juni, 2020 - 12:45
Struer Energi støtter det lokale idræts- og foreningsliv, og vi bidrager som navnesponsor til optimering af idrætsfaciliteterne i Struer Energi Park. Det er gratis og nemt at skifte til os som el-leverandør, og du kan gøre det lige her.